Friday, 9/14/2018

PROCLAIM Room ASPIRE Room HOPE Room SHOUT Room
8:40am
PROCLAIM Room
8:40 AM — 30 min

Registration

9:10am
PROCLAIM Room
9:10 AM — 20 min

Introductions

9:30am
10:30am
PROCLAIM Room
10:30 AM — 15 min

Break

10:45am
10:45 AM — 60 min

AWS Glue - Let's get "stuck" in!

  • DWH
  • 100
11:45am
PROCLAIM Room
11:45 AM — 15 min

Break

12:00pm
12:00 PM — 60 min

doomsday prepping with dbatools

  • DBA
  • 200
12:00 PM — 60 min

Towards Personal Data Science with Power BI

  • Data Science
  • 100
1:00pm
PROCLAIM Room
1:00 PM — 45 min

Lunch

1:45pm
1:45 PM — 60 min

The Evolution of a Data Professional

  • Other
  • 100
1:45 PM — 60 min

Choose your own Database Adventure

  • DBA
  • 300
1:45 PM — 60 min

Governance in the Cloud

  • Azure
  • 200
2:45pm
PROCLAIM Room
2:45 PM — 15 min

Break

3:00pm
3:00 PM — 60 min

Analysis Services DNA

  • BI
  • 200
3:00 PM — 60 min

Tune the query, not the plan

  • DBA
  • 200
3:00 PM — 60 min

Azure database perfomance

  • Azure
  • 100
4:00pm
PROCLAIM Room
4:00 PM — 15 min

Break

4:15pm
4:15 PM — 60 min

Shortcuts from an Impatient DBA

  • Other
  • 100
5:15pm
PROCLAIM Room
5:15 PM — 20 min

Prize Draws

Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter